19/3

Tjoo!! idag har det varit full rulle:) Vaknade tidigt nån gång av en katt som satt o gapa... jävla skit katt haha. men lyckades somna om, men inte långt senare vaknar jag igen. Då var hon väl runt 8 eller nått. Låg vaken typ en timme sedan orka jag inte mer. Dock hade jag inte kollat på klockan innan jag klev upp så trodde hon var 10 eller 11 men neråå.. När jag väl klätt på mej kollade jag på klockan o insåg att jag lämnat sängen för tidigt..... Aja orkar inte klä av mej igen så jag går ner. Karln ligger fortfarande kvar i sängen:)

Den enda som var vaken nere var pappa o hundarna haha! Uscha! Man ska inte kliva upp så tidigt:O men strax senare fick jag sällas av mamma vilket var bra:) O inte långt efter kom även Crizze^^
gjorde lite fika, drack kaffe o tog mej min morgon snus. Götta!
Vi gjorde i ordning oss för att sedan åka till kramfors och handla. Förare = Jag! ^^
Åkte först in o tanka vid kvantum och sen bakvägen till kramfors igen :) Efter allt handlande åkte vi till brorsan och fikade litegranna^^ Lille Vilma vägrade att sova så fick busa lite med henne:D mys mys!!

Väl hemma senare så packade vi in all mat, softa lite, fixa lite mat, käka, fixa tårta, baka muffins och senare städa burarna år marsvinen:)
Nu sitter man äntligen här i soffan och tare lugnt^^ Skönt!!!

I morgon komma det lite folk för att fira mej o mamma^^ Ska bli myysigt:D:D <3

Nee nu orkar jag inte sitta o skriva nå mera :P haha tjao!!!

:D

18/3-11

Först vill jag bara säga GRATTIS till Snyggaste Sofia Edin som fyller 19år idag:D <3 Hoppas du får en kanon dag!

För mej har det varit en ganska nice dag ;D Hade först redovisning (inte nice) men det gick bra :P Säger bara krya älskade Sandra<3
Sen hade vi medicinskt grundkurs med Eva och man var ju något trött! Ville bara hemma! Så lite underskotts energi kom fram i slutet o Eva bah: ååh jag blir så trött på er hahaha
Jaja sen vare ju skidor igen :D Gick ju riktigt bra i tisdags men idag gick det ännu bättre! Riktigt skönt att få komma ut i skidspåren igen ^^ Gillas! Dock blev det lite kaos i slutet av rundan efter en nedförsbacke då man runt hörnet såg man två bruder ligga på backen på spåret så då vare bara o vurpa sig själv ner på backen för att undvika kollision. Efter kom Daddis och fick göra likadant, sen kom Linn same shit there:P Sen drog jag vidare men hörde små skrik bakom mej och förstod att det var Lollo som också hade kommit till platsen :P haha! Men kul varne och flöt på riktigt bra^^
Skidutflykt på tisdag då!! :D

Red ju igår åxå :) Gjorde lite lösgörande arbete på Santana och hon var faktiskt riktigt fin dock väldigt stel i ena varvet men det lyckades vi få till ganska bra. Mycket frustande från hästen ^^ Gillar henne alltså ;)

Annars har det inte hänt så mycket sen förra gången :P (jaa mitt liv är rätt boring att skriva ut såhär på blogg men IRL så äre lite roligare spec när man har så grymma kompisar!).

Och justja.. Efter att fått en utskällning som jag nämnde tidigare så är det helt andra bullar nu. Idag efter redovisningen tycker min lärare att jag ska utbilda mej till lärare! JASSÅ :O? joo jag är tydligen duktig på att stå där framme så :) Alltid kul att höra! Dock har jag svårt att ta emot komplingarer men självklart blir jag ju jätte glad att få höra det!
Och sen har jag ju kollat in mitt betyg i Kommunikation! O det gillas skarp. Full pott = MVG :D Gladerplader! Sjukt härligt!

Jaa nu sittar jag hemma hos mamma och inväntar att lets dance ska börja igen :)
Och återigen JUSTJA Stor saknad av Linnea idag :O Men hoppas du får en kanon mysig helg med pöjka som har varit borta alldeles för länge!

Menmen nu ska jag återgå till att vara social :) På söndag blir tåårta (ÅÅÅ dreggel i munnen) och trevligt folk:) Pussen!

:D

15/3-10

Skola idag då. Gått bra:) Faktiskt varit duktig den här veckan. Har jobbat på i samhälle och i svenska. Känner att jag är påväg tillbaka:) Nu har vi börjat fått i ordning i lägenheten åxå:) Dock att jag förstörde en lampa idag, den enda idag xD haha! Smart tjej;)
Jaja! Annars har det inte hänt så mycket:) Känner mej lite stressad för måste få klart malins jävla arbete tills i morgon.... Och måste snart boka körkortet för sen blire ju fullt så måste köra en massa... FAN säger jag bara..

MEEN nu ska jag komma till nått roligare:D Mamma min fyller år idag!! Stort grattis på Älskade mamma:D:D
Vi ska firas på söndag hos mamma i Jude och sen komma hon på måndag då jag fyller år;) Och då komma även Sara o Leif:)

Nee nu ska jag duscha och sen käka nått o sen plugga:) Hare! Puss<3


:D

6/3

Jahapp.. Hade skrivit ett ganska lång inlägg igår men innan jag hann skicka det blev det strömavbrott.. Kul! Varade i X antal timmar.. missade melodifestivalen o shit.. men men satt och såg på felix med älsklingen i stället:) Passade på att mysa lite eftersom han ska jobba natt idag:(
Jaja.. Gårdagens inlägg löd väl typ såhär:

Har inte hänt så mycket sedan sist jag skrev, varit sjuk o massa shit och fått skäll utav min lärare för att jag varit sjuk och att jag orsakar problem för henne när jag är sjuk... Men hallå! Det är väl inte mitt fel ? Nee hon sa att jag brukar gå hem för att jag har lite ont i huve.. Jaa förut var det så men inte längre! Går jag hem så mår jag verkligen inte bra men det fattar inte hon... Men hon skulle ringa mamma o jag säger bara görne:P för pratar ju med morsan varje gång jag drar hem från skolan och när jag är sjuk så hon vet om allt.. Inga hemligheter där inte så hon komma skälla lite på malin;) haha!

Men sjukt härligt väder har det varit! Surt att vara sjuk då eftersom jag suttit inne större delen av tiden och solen skiner ute.. men har faktiskt varit ute på en promenad för det mår man ju inte dåligt av:)

Det här är ju sista helgen som jag bor hos mamma för på fredag så flyttar jag ju på riktigt:) ska bli riktigt härligt att ha något eget med min älskling:D Då blir vi ju på riktigt sambos;D haha! Men blir fullt upp då eftersom vi ska iväg på fest hos Emelie senare på fredags kvällen men men :D

passade på att övningsköra lite igår åxå när vi skulle till kramfors:) gick riktigt bra och var som vanligt kul. Lite roligare nu dock eftersom det är halt o man slirar lite ;) Morsan o Crizze ville att jag skulle göra ett uppställ men jag var lite trög så fattade det inte försen vi svängt klart haha! får ta¨t nästa gång ;)

Sen hare bara varit mys igår som sagt:)
Idag har jag myst så mycket jag kunnat med älsklingen eftersom han vid 3 åkte till stan :) han skulle ju jobba natt så får ju inte krypa ner i sängen och mysa med honom på kvällen sen :(
När han hade åkt så gick jag över till Madde Juuska för att rida lite^^ Vi red ut en sväng och eftersom jag fortfarande inte är helt frisk fick jag ta den lugna pollen;) Atte alltså! Finis heesten^^ Dock så var ju Danne faktiskt rätt snäll idag ändå :)

Sen har jag väl bara tagit det lugnt.

Men senare så ringde Krister o sa att Sandra o Vilma måste in till sjukhuset:( vad som hänt tänker jag inte säga.. Usch så mamma fick åka dit för att ta hand om Elias så nu sitter jag här själv!
Trött... Men ska ut o ta in hästarna nu..

Tjao:D

Justja! Blir Sundsvall i morgon med snyggaste Linnea Reher!! <3

:D

Hemma hos mamma !

Japp då äre sista helgen som jag "bor" hos mamma:) För nästa helg har jag flyttat! LÄNGTAR!!!!
Då äre äntligen klart, Jag o Crizze är sambos;D;D RAWR!!
Vad som händer i helgen? Mys med ponniesarna, pussa på killen innan han drar på söndag, åka till kramfors, och sen får vi se vad som mer händer:) Tänker inte plugga nått i alla fall... Ska bara softa!!!
party nästa helg i alla fall:D:D Först inflyttningsfest hos Snyggaste Emelie K och sedan vidare till Amadeus för att DANSA o PARTA!! niiice!!
Men komma nog inte bli så sent eftersom vi ska vidare på lördagen till kramfors och fira sötis Jennifer^^ Hoppas på att jag orkar lägga in lite bilder på lilla prinsessan! Ska bli mys att få träffa hela familjen igen! Saknar dom små så ooootroligt mycket..

Och Justja! Funderat starkt på att pierca naveln! Blir att spara pengar o sen jävlar :D Längtar!!! :D:D

Nee nu ska jag se om mina päron kan se på nått roligare än nyheter.... Haha!
Tjaoo o Puss! Ha ett trevligt Lov allihopa som har lov;D

..

:D

4 Mars!

Så nu har jag varit sjuk och massa skit! fått skäll utav min lärare pga att jag varit sjuk. det är ju åxå kul. Hon tycker att jag har mycket frånvaro från hennes lektion och att hon ska ringa mamma. Och genom att vara sjuk så orsakar jag problem för HENNE... Men hallå!stopp! Jag kan inte rå för att jag är sjuk! Går sällan hem för att jag har lite huvudvärk utan om jag väl går hem så mår jag verkligen inge bra! Sen har jag varit borta från vissa av hennes lektioner pga att jag ska till tandregleringen men det kan jag ju inte heller göra nått åt! Bokade faktiskt in en tid på lovet för att jag inte skulle missa så mycket. Och nu har vi har grupparbete på hennes lektion och jag jobbar med Sandra och vi har pratar igenom allt vi ska göra och vi messar så vi får veta saker även  om någon av oss är borta. Jag fattar inte vad hon har att komma med?? Jag är ju DÄR! men ska jag vara där när jag har feber eller är totalt genomförskyld och mår skit? Är jag sjuk så sitter jag ju hemma ! jag är inte ute och ränner! Men aja...
Ska redovisa efter lovet vilket jag o Sandra redan innan min lärare ringde pratat om... Usch vad less jag blir..

Aja nu är det bara en vecka kvar tills vi flyttar in i lägenheten:D Fett soft!!!! längtar som fan! Och Crizze kämpar på med ramen till sängen! den blir riktigt bra faktiskt^^ Min kille e duktig han!
Det har väl inte hänt så mycket mer sedan sist jag skrev. Allmänt less har jag varit men det har rullat på. Hoppas dock på att det blir ännu bättre!
Ne nu ska jag ta o ringa mamma och prata lite skit med henne en stund för sen ska vi åka dit :)

Ska pussa en MASSA på mina små ponnies^^
Och min kille såklart;)
Tjaoo!!

:D

RSS 2.0