Städ o flytt!!

Jaa denna helg har bestått av feeest i fredags! NIICE! Älskar er brudar! Hade grymt kul men som alltid med er;D
Började kvällen hos Emelie K och det vart dricke o spel o självklart musik! Hämt pizza var gryymt nice! Satt o vänta in Emelie S innan vi beställde så något hungrig var man ju ;D
Lite senare drog vi vidare!
Hade riktigt trevligt med många pratstunder med otroliga tjejer^^ <3
Sen bidde det taxi hem haha för var så sjuuuuukt KALLT :O Mina tår domna bort o då blev jag less :P
a
Igår så var det flytthjälp till Micke som gällde! Fått bort några saker i alla fall;D Resten skulle typ kastas så det är vad vi har sysslat med idag! rensat o rensat o rensat o rensat o o o o o osv... GRYYMT mycket grejor som ska bort! Men nu är det mesta i soppåsar och väntar på att kastas bort! Sen äre bara två förråd kvar i lägenheten och dammsugning och skurning kvar! Gått rätt fort ändå:) Sköönt när det är klart!
Micke var grymt glad för hjälpen han får men tycker jag är självklart! Vi får ju bo hos honom och allt så det är VI som ska vara glada:D

Jaja efter all städning så tyckte min kille att vi skulle ut o käka:) Höll bara med eftersom vi varit så duktiga idag^^ Blev en pizza på minikrogen.. HAHA pizza igen.. Fail :P Känner mej tjockis xD
Men till veckan blire till att vara nyttig:P Träning o bra mat:)

Mycket att göra till veckan. Pluuuugga häcken av sig och städa i fullt ös, skola, idrott o ridning. Hur ska jag hinna med allt? -.-
För på fredag ska vi flytta resten av sakerna ut till Micke. Pappa ska hjälpa oss med det efter att jag slutat skolan vilket är 20 över 3. Sen efter det ska jag ju vidare till nästa party som är i frånö!
STRESS men komma njuta av tjejkvällen:D

Jaja ska inte slösa mer tid framför datorn utan tänkte gå och mysa med mitt hjärta nu:)

Pusspuss

:D

16/2-11

Ne nu har bloggen varit död för länge. Har hänt en del så har inte riktigt haft energin att skriva nått.. Får väl se om det löser sig :)

Jaja varit på studiebesök i Sollefteå igår med klassen o resten :P haha kolla på vm för handikappade! Faktiskt rätt kul att se på , eller jaa vi kollade mest när dom spelade hockey för resten av tiden satt jag, Lollo och Linnea på hotellet o softa o Lollo drack sitt jävla teee som en gammal sup tant :P haha!

Sen var ju prinsessan Viktoria där åxå =) Sooft! Suck...

Idag har vi bara en lektion rätt skönt men en grymt onödig lektion för Malin är inte ens här och jag är den enda i gruppen, och jag har dessutom varit sjuk så hur mycket fattar jag av uppgiften?? NADA!! men har fått en papper med frågor på så har börjat med dom :) Delat upp det och lite så. Får hoppas att dom andra inte klagar allt för mycket:P

Börjar närma sig utflytt från lägenheten. Micke kommer till helgen och ska packa ur allt ur lägenheten och jag har övertalat Crizze att vi ska stanna en vecka till då det blir lättare för oss att städa. Har ju lovat Micke att hjälpa honom med det och känns jävligt onödigt att åka fram och tillbaka ut till Micke och sen tillbaka till lägenheten för att städa.. njaa.. då bor jag hellre där en vecka till men sen ska vi ut :(

Men då är det inte så långt kvar tills vi får flytta in i VÅRAN nya lägenhet:D Fan vad jag längtar! Ska bli skönt att få ha någon eget!

Planerat till helgen: FEEESTA!!!!

Planerat nästa helg: TJEJKVÄLL!!! PARTY!!!

 

Haha soooft som fan :D Ne nu ska jag gå hem med Angelica och MYYYS det!!!

Puss

:D








7/2-11

Sitter på skolan nu och har samhälle. Fått en uppgift om att skriva om ett diktaturiskt land. Fanns inte så många kvar att välja mellan eftersom jag har varit sjuk men hittade ett land jag inte visste någonting om så då kanske man lär sig nått nytt:P blev i allafall Rwanda=)
Har tagit lite blodsocker idag på sjukvårds lektionen o testat o tagit insulin sprutor. Man fick testa på sig själv men jag stod över:P haha ! Ogillar sprutor;)

Killen min är tråååk för han ser på film på biblan och har stängt av telefonen... Så bajs på honom eller kanske hans lärare:P

Får se vad som händer mer idag=) Nått vill jag hitta på för har suttit hemma och tråkat alldeles för länge!!!!

Skönt att få komma tillbaka till skolan och få träffa tjejerna! Fy vad jag har saknat dom!! skickade ett mess till Linnea igår kväll och fråga om det var x-vecka eller vanlig vecka och som tur var så va det vanlig vecka annars har vi kanske inte haft nån skoldag idag. haha jag vet fail men har fan varit hemma en vecka och inte kunnat gjort ett skit! Klart man blir less!!

Aja nu ska jag börja med mitt arbete=) Puss

:D

6/2-11

Ny dag nya händelser!
Har suttit och pratat om lite ideer till stallet med mamma och Crizze och får se hur det blirtill sommaren=)
Sen har körde jag lite bil för att hämta Peter, var tänkt att vi skulle åka till högsjö och hämta lite saker men mamma hade glömt nyckeln så vi fick åka tillbaka och sen fick jag köra ner till högsjö igen:P Klagar väl inte eftersom jag får köra!

Nu sitter jag här i soffan och ska spela lite poker=)
Ska åka o hälsa på älsklings Sara o leif lite senare:D kul kul!

Puss

:D

Vad är det som går och går men aldrig kommer någonvart?

WILMA!!!

Japp!
Idag har det inte hänt så mycket. Skottat och duschat o sen har Brorsan med fru Sandra och barn Elias o Wilma tittat förbi o stannat på middag=) Myysigt värre!
Alltid trevligt att få träffa dessa söta barn! Dock så är det ju vanligt att Elias INTE vill åka hem när dom ska fara..
O Wilma äääälskar blingbling och hår:P Sen om hon händelsevis fick tag på min näsa och vred om det ska vi inte tala om haha!

Har inte hänt så mycket mer denna helg=) har piggat på mej en massa så det blir skola på måndag! Saknat tjejerna så grymt mycket!!!
Har inte bloggat så mycket på ett tag men det e ju för att det inte har hänt så mycket under veckan då jag varit sjuk:P Mesta dels har jag sooooovit! Så vad ska jag skriva om då? Antal gånger jag vänt mej i sängen?? Haha tror inte det är så intressant;)

Öhm.. Vad mer! JUSTJA snackat lite med Gunnel idag åxå! Härligt det! Och jag var välkommen ner:D Ska bara spara pengar! Vill verkligen till titta hur hon har det i Australien=)

Jaja ska sova nu! Något irriterad på någon men det ska vi inte tala om här...

Puss

:D







Särskola??

Nu äre nått jag har gått och irriterat mej på länge.
Det är med särskola. Vad är särskola?
Särskola är en speciell skola eller klass som personer med speciella problem får gå i. Men vad är då speciella problem? Jo det är ju dom som är förstånds handikappade eller utvecklingsstörda. Alltså pga någon sådan sjukdom. Men personer med dyslexi eller AD/HD eller har andra svårigheter som koncentrations svårigheter eller inlärningssvårigheter hör egentligen inte hemma där.
Såg ett inslag på tv om just detta. Där sa dom precis vad jag skrivit. Där var det en pojke som var lätt utvecklingsstörd. Han hade blivit inskriven på särskola men efter mycket om o men så visade det sig att han egentligen skulle gå i vanlig klass med eventuellt extra hjälp.
Så går det i många fall inte till.
Jag känner personer som går på sär men inte alls har någon utvecklingsstörning eller liknande. Känner en som har AD/HD och alltså har svårt att koncentrera sig i stora grupper och en som har dyslexi och läs och förståelse svårigheter. Dom har blivit placerade i särskola.
Varför? Ja det undrar jag med. Dom är precis som vilka andra som helst och är inte "dumma i huve".
Dom får i skolan läsa saker som vi gjorde i lågstadiet typ.
Dom är klart mycket smartare än så. Det är rena barnskolan där.
Varför har dom då blivit placerade i särskola?

Jag själv tror att det är brist på lärare. Dom har inte lärare som kan ge dom extra hjälp om dom går i vanliga klasser. men detta är ju sjukt tycker jag! för hela deras framtid är ju i stort sätt förstörda pga detta. För dom får inga direkt giltiga betyg. Dom får ju betyg men inga dom direkt kan visa när dom söker jobb. Och hur många är det inte som tittar snätt på dom just för att dom gått eller går på sär? Eller behandlar dom på ett sätt som nedvärderar dom? alldeles för många. Vissa pratar till och med me dom som att dom vore ett barn, som att dom inte förstår någonting alls.
Hallå? Dom är vuxna människor!

Dom kommer att få ha så hela sitt liv. Dom får svårare att få jobb, och om dom får jobb så kan det bli ett lågt betalt jobb, skitgöra, eftersom arbetsgivaren tror att dom inte är kapabel till att arbeta som alla andra.
Är det verkligen rätt?

Varför inte låta dessa elever få gå i vanlig klass med extra hjälp? Att man kommer på ett bra sätt att lära ut för just dom? Bara för att dom har svårt att läsa så betyder inte det att dom inte kan lära sig det alla andra elever får lära sig. Dom är lika smarta som alla andra. Men behöver lite längre tid att lära in det.
Många av dom är väldigt praktiska av sig och är jätte duktiga när det gäller praktiken, medans en annan som går i vanlig klass som  kanske har jätte höga betyg inte alls funkar ute i praktiken.
Alla är vi olika men ingen är sämre bara för att dom har vissa svårigheter.

Aja till punkt. In med mera lärare!!! bara för att dom säger att dom inte har råd, varför ska så många bli felbehandlade och få hela livet förstört?? Dom får leva med nedvärderingar och ofta dåligt betalt.

Jag tänker stå på mej när det gäller det här! J*vla sär behandling! Sumpa inte andras liv bara för att ni inte har råd...

Usch!

:D








Simplex!! Glöm inte den delen!

När jag hör ordet herpes så tänker jag automatiskt på könssjukdomar som man får genom sex.
Men nu vet jag dock lite mer om det.
Herpes Simplex är munherpes som vi alla har i kroppen. Det är ett virus som alla har men det bryter inte ut på alla.
Man kan få herpes runt munnen åxå och det visar sig som munsår.
Det betyder inte att man har haft sex med någon som har herpes.

Det är inte så kul om man får det men om man väl fått det så brukar man vara imun mot det senare=)

Man smittar endast om man pussar någon men eftersom det är ett virus så är även det ett lotteri! Vissa klarar sig=)

Aja tycker man borde få mer kunskap om sånt här. Tror nog att det är grymt många som tänker samma tankar när dom hör ordet herpes. Man har ju alltid fått lära sig att det är just en könssjukdom som man även kan få i munnan genom oralt sex. Visst det stämmer men det finns olika typer av herpes. DET har dom dock inte gått ut med.


Jaa där har ni fått lite fakta om det=)

RSS 2.0