12/6-11

Så var det söndag igen :) Känns inte riktigt som att det är sommarlov ;) kanske för att jag ska upp och jobba i morgon o hela veckan men sen kan jag ska säga att det ska slappas:D ska vara ute i solen o bara mååå!!!

Och måå det gjorde jag i helgen åxå ;) Var partyparty i fredags hos snyggaste Angelica med trevligt folk! Blev en riktig kanon kväll trots lite strul haha ;) men sånt händer ju !
Blev en svänga på krogen och vid 3 halv 4 var vi hos angelica igen haha. Sen drog jag o Crizze hem igen och kom inte i säng försen efter klockan 6. Slog på en film när vi kommit hem o såg klart den innan sängen ropade.
Dagen efter blev det en sväng till mamma för att fira brorsan som fyllt 21 år i onsdag och hela familjen var där med bröder, fruar och barn. Riktigt trevligt!
Övningskörde lite med Tommy och träna på vart jag hade bilen med lite fickparkering och bakning :)

och det var en sådan varm dag så en topp i polen var självklar! men såklart så hade jag ju glömt mina badkläder hemma men lyckade hitta en bikinitopp och crizzes kallingar som mamma tvättat för ett tag sedan . haha det funkade ;D
sen låg men ute o gassa i solen! skönt måste jag säga :D

ordspråket säger ju inget ont som inte har nått gott med sig. men igår var det nästan tvärt om. Finaste Atterdag dog tidigt i går morse i kolik. Såg honom forslas bort igår så det var självklart tråkigt och det knöt sig i magen på mej... Har gått igenom det förut.. Denna gången var det inte min häst men känner för både Madde o Marielle <3
Men han har det bra nu :)

Idag blir det väcka karln så vi kan städa, gå ner på stan en sväng, hem igen o träffa Ante och sen bara ta det lugnt o samla energi inför i morgon :) ska jobba i morgon 7-13 :)

Nee nu ska jag få fart på gubba! Hejs <3

:D

Äntligen!

jaa då var det bara 4dagar kvar av det här skolåret! Skönt som tusan måste jag säga. Har varit sjukt mkt plugg alltså... Men har fått till mina betyg och det e jag super nöjd med :D
Hade sista provet idag och det kändes bra! och ska lämna in en uppsatts till katarina i morgon o sen e jag klar med mitt o har fixat en kurs som jag missade förra året ! sköööönt :D
Såå i morgon händer det inte mkt. ska lämna in uppsattsen, prata lite med Ulrika, se nån film o sen slutar vi typ. Några andra i klassen ska duka, servera o duka av för studentlunchen :)

Torsdag  blire lika lungt. då ska vi se en film med Svenna och sen titta på när studenterna går på trappen! och fredag äre hej o hejdå!

Men sen äre ös på måndag igen :P då ska jag iväg o ha introduktion på jobbet! men när den veckan e klar så är jag ledig ;) klagar inte!

nee nu måste plugga.. kom ju på att jag glömde ett jädra papper på actic som jag skulle ha i morgon.... kanske kan prata med henne på torsdag men men ......

:D


RSS 2.0