9/4

Andra praktik veckan är klar:) Går riktigt bra! Har dock haft problem med magkatarren under veckan vilket inte har varit så kul.. Var hemma i tisdags men känner att jag inte kan vara borta mer även om jag har ont.. Så har kämpat på hela veckan:) Jobbade kväll igår och det var riiiktigt lugnt! Och en massa gotta fick man i sig åxå haha!

Jaja Åkte vidare till mamma igår och har spenderat helgen här hos henne:) Riktigt mysigt^^ Var ju ett tag sedan :)
har pussat lite på småponnysarna åxå^^ Det är ju en självklarhet när man är här;D;D Haha!
Och idag har Tommy och Mia med sötisen Jennifer varit här och ätit! Riktigt trevligt:D
Lite mindre trevligt är att jag har haft feber idag och fått käka massa alvedon.. hoppas att den har gått över nu för vill inte vara sjuk på måndag...

Nee är rätt trött så funderar allvarligt på att gå och lägga mej!
Nattinatti!

:D

6/4

Ojojoj nu var det länge sedan man gjorde ett blogg inlägg! Men har haft fullt upp och sen pajja ju Crizzes dator och skolans datorer ska vi inte prata om :P haha!
men har äntligen gått ut på praktik och hamnade på sundsvalls sjukhus, avd 15 kirugen:) På våran avdelning har vi hand om öron, kärl och mage tror jag sammanfattningsvis det är. Men jag är mer inriktad på kärl:)
Trivs kalas bra där!! varit där i 1½vecka nu o kommer sakna det när praktiken är över:(
Det enda som är jobbigt är tiderna. Börjar ju 7 vilket egentligen inte är nått att klaga över men eftersom vi måste åka buss till sundsvall och bussen går klockan 6 så måste man kliva upp halv 5-5 ungefär. Men men det äre nog nästan värt;) Man lär sig ju massor!
Och roligast äre när det e fullt upp! Förra onsdagen jobbade jag ju kväll och det var knappt att man hann att sitta ner o äta för då vare mycket ! Springaspringaspringa! haha ;)
Var dock hemma igår pga magbesvär:( Magkatarren som har satt igång igen och jag gillar det inte.. Men kämpar på ändå:)

Börjar få i ordning i lägenheten åxå! Lite små städa kvar och lägga ner i byråerna som crizze hämtade hos sina föräldrar igår:) Har tvättat dom så nu ska dom bara fyllas;) dammsugade gjorde jag igår åxå så är snart riktigt fint här:)

Sen äre väl inte så mycket mer som har hänt. Trivs bra här^^
Justja gick på Bio i fredags med Maria W åxå ;D Hur många lingon finns det i världen såg vi! faktiskt helt okey och riktigt bra vissa stunder ;D haha! Och i lördags spelade vi bowling jag och älsklingen med Sara o Leif:D Sjukt kul det med! Men jag blev slagen med typ 2poäng av Sara efter att ha lett hela kvällen xD Jävligt illa men det dämpade inte mitt glada humör:D

Somliga går med trasiga skor.. jaa fråga mej inte varför jag skrev det men meningen kom bara upp  i hövve! Haha nee nu blire snart käk! Tjaooo

:D

RSS 2.0