13/5-11

I know.. jag har varit typ döende den sista tiden:P men har bara inte orkat skriva nått;) tror inte ni är såå intresserad av mitt liv ändå haha:P
Har inte hänt så mkt på sista tiden. Klara praktiken, haft lov, softat, träffat kompisarna, festat, hämtat kissar (AS SÖÖTA) och blonderat håret:)

Jaa och SOM jag har kämpat med att blonda håret.. BLÄ säger jag bara.. men men nu äre ju snart klart:D Hade en toppen dag igår med snyggingen Sandra och vi var på stan o kolla runt lite o sen tog vi moppen ut till henne och blonda håret:) Snacka om sjukt ;) nee inte att vi tog moppen dit utan.. Sandra.. vart är pappret? haha! tur det bara är hon o jag som fattar:D
Blonderade för sista gången o blev nästan som jag ville ha ;) blir bara att använda silvershampoo tills de är som jag vill ha det:)

Har även börjat gymma! Skaffat actic kort o varit riktigt duktig! I måndags så simmande vi till och med efter gymmet. Tisdag hade vi idrott o sen stack vi till gymmet o i onsdags blev det lite gym till. tog en vilodag igår o idag jobba jag så blir att dra iväg dit i morgon igen ! skönt som fan! Tips till ALLA att börja träna!

Och kissarna som vi skaffat kommer det väl bild på lite senare! sjukt söta ärom o växer som bara den :) Lexus o Lana blev dom döpte till :)

Nee nu ska jag ta o gotta mej med en öl o bara mysa och ta det lugnt med älsklingen min! Hare <3

blond

:D


RSS 2.0